Menu Zamknij

Now Foods Magnesium Malate Magnez 180 tabl. 51,99 złoty

51.99

SKU: 6d9651cee154 Kategorie: ,

Właściwości NOW Magnesium Malate 1000mg 180tabs:

Uzupełnienie niedoboru magnezu

Magnez jest składową wielu enzymów

Zdrowy układ sercowo-naczyniowy

Może być pomocny w przykurczach mięśni

Wspiera funkcje układu nerwowego

Wchodzi w skład struktury kości

Przydatny w stanach przewlekłego stresu

Magnesium Malate od NOW Foods – suplement diety dla sportowców uzupełniający magnez w organizmie

NOW Magnesium Malate 1000mg czyli magnez, który jest niezbędnym minerałem, który jest wymagany przez każdą komórkę w ludzkim organizmie oraz jest ważny w pomocy w utrzymaniu normalnych funkcji układu sercowo-naczyniowego, mięśni, nerwów, kości i komórkowych funkcji. Jabłczan magnezu to prawdopodobnie najbardziej efektywną postacią magnezu jest składnikiem, który potęguje siłę i możliwości organizmu jako wspomaganie dla sportowców, wynosząc je do granic możliwości.

NOW Magnesium Malate 1000mg czyli magnez, który jest nierozwiązalnie połączony z niezliczonymi funkcja komórkowymi. Dlatego znaczenie magnezu jest bezdyskusyjne. Jabłczan Magnezu dostarcza dodatkowy kwas jabłkowy, który według badań odpowiedzialny jest za recyrkulację pirogronianu i mleczanu, jak również pomaga zaopatrywać cykl Krebsa (nasz naturalny cykl produkujący energię). Jabłczan magnezu jest najlepiej wchłaniany i wykorzystywany przez organizm.

Dawkowanie Magnesium Malate NOW Foods 180 kapsułek:

Jedna kapsułka 3 razy dziennie, po posiłku.

Składniki Magnesium Malate NOW Foods 180 kapsułek:

Wielkość opakowania: 180 tabletek
Porcja jednorazowa: 1 tabletka
Ilość porcji w opakowaniu: 180

substancja wypełniająca: celuloza, nośnik: kroskarmeloza sodu, substancje przeciwzbrylające: kwas stearynowy pochodzenia roślinnego, stearynian magnezu pochodzenia roślinnego, dwutlenek krzemu.

W 1 tabletce

Zawartość

%ZDS

Wapń
100 mg 8%

Magnez
(z 1000 mg jabłczanu magnezu) 115 mg 27% 51,99

Now Foods Magnesium Malate Magnez 180 tabl. 4,7

5
0

Now_Foods

xxxxx

yyyyy